Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rendészeti felvételihez...

Rendészeti felvételihez nőgyógyászati vizsgálatnál mindenképp megvizsgálnak? muszáj benyúlnia a nőgyógyásznak?

Figyelt kérdés
Hallottam olyant, hogy csak hasi ultrahang történik és kész is vannak a papírok. 19 vagyok, még szűz.
2020. máj. 23. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Negativ lelet kell gondolom rák szűrés es egyeb vizsgálatok vagy akar tenyészet.

Az általános rutin vizsgálatokat el kell végezni, ez van. Nem fognak úgy kiállítani egy negatív leletet hogy nincs alátámasztva. 19 éves vagy lassan úgy is el kellene menned ha szűz vagy ha nem.

2020. máj. 23. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, hogy minek kellene nőgyógyászati vizsgálat oda.. A hasi ultrahanggal az összes szervedet vizsgálják, és nem nőgyógyászaton történik.
2020. máj. 23. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Egyet értek az előzővel, muszáj megvizsgálnia, és az eredménynek hitelesnek kell lennie, ahhoz pedig kenetet kell venni.
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Mármint az elsővel értek egyet
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

Nőgyógyászati vizsgálatot el tudnak végezni úgy is (végbélen keresztül, mint férfiaknál a prosztatavizsgálatot), hogy nem nyúlnak be a hüvelybe, tehát a szűzhártya érintetlen marad. Komolyan írtam és nem viccelődöm.

Ffi.

2020. máj. 23. 16:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasi UH volt és megkaptam a negatív leletet.
2020. máj. 23. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok, azt megkérdezte a doki végbélen keresztül szeretném e ha megvizsgálna, mondtam h nem, kaptam beutalót UH-ra és utána megkaptam a negatív leletet
2020. máj. 23. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Nem értem mi a problémàd, ha meg is vizsgàl és elszakad a szűzhàrtya akkor mi van? Ha egyàtalàn megvan még, ez sem biztos, sőt.

A szüzességed nem ezen múlik.

2020. máj. 23. 19:31
 9/9 anonim válasza:
59%
Nem para a nőgyógyászati vizsgálat, az orvos megkérdezi, hogy voltál-e már fiúval. Ha nem, akkor nyilván óvatosabban vizsgál. Az a lényeg, hogy nem szabad rástresszelni, lazulj el és minden rendben lesz! :)
2020. máj. 29. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!