Mitől fájhat a fülem illetve mi jó fül fájás ellen?
Figyelt kérdés
Egy kis ideje már (egy két napja talán. Pontosan nem emlékszem) úgymond belül fáj a fülem. Leginkább a a bal. El múlhat ez magától?2020. máj. 18. 22:06
2/4 anonim válasza:
Vagy meleg sőt teszel rá,vagy lehet csepegtetni kövirózsát bele. Ha nem segít akkor inkább fül orr gégész nézzen rá! Nehogy később jobban be robbanjon,nekem már szurtàk föl sajnos.
3/4 anonim válasza:
Meleg sót** Kijavította a telefonom.
4/4 anonim válasza:
Én fogfájáskor szoktam azt csinálni, hogy megvárom, amíg kihal belőle az ideg magától, utána már nem fáj a beavatkozás sem, lehet menni a fogorvoshoz. Erre a jelenségre egyébként általános iskolás koromban jöttem rá, kilyukadt a fogam, baromira fájt kb. 2 napig, fel is dagadt az arcom, aztán egyszercsak magától megszűnt a fájdalom. Mikor húzta a doki, szinte nem is fájt, pedig az arcom is be volt már dagadva, annyira begyulladt ott minden. Igaz, ez veszélyes az esetleges szövődmények miatt, de ha nem félsz tőlük és bírod a fájdalmat, akkor vársz. Fülnél is ugyanezt kell csinálni. Most még csak fájdogál. Aztán elkezd majd jobban fájni, aztán nagyon, végül rohadtul fáj, de utána huss, oda a fájdalom. Igaz, ez hetekbe is beletelik. Persze, ha félsz a szövődménytől, akkor itt se csináld, ugyanis össze lehet szedni egy jó kis agytályogot akár, ha ráhúzódik a gyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!