Budapesten melyik plazmaadó helyen honorálják a legjobban anyagilag a plazmaadást?
Nem ebből élek, dolgozom, csak olyan keveset keresek folyamatban lévő egyetemi tanulmányok mellett, hogy ki kell egészítenem a keresetemet, hogy elmozduljak a létminimumról.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én is a Blahán szoktam adni. Sokan járnak ide, én decemberben elejé
regisztráltam, és akkor jártak 10100 donor körül. Mint már írták, 7000 ft-ot kapsz készpénzben, és amennyi plazmát levesznek ml-ben, azt plazmapontokban kapod meg, amit gyűlik a neved alatt, és be tudod váltani. A honlapjukon fent van, mennyi pont hány forintot ér. Szoktak lenni időszakos akcióik is.
Nekem az a tapasztalatom, hogx nagyon függ a plazmaadás attól, hogy milyen asszisztenst kapsz, kellemes és rossz élményeim is vannak vegyesen.
plazmazóna (Csepelen) alkalmassági vizsgálatnál 2000Ft (nem vagyok benne bizos)
plazmaadásnál 6000Ft minden 5. alkalomnál 12000. Egy pár hónapig volt egy akció ami azt takarja hogy alkalmasításkor, és plazmaadáskor is 7000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!