Sovány embereken a colon ascendens(j.o. vastagbél) mély betapintással tapintható és mozgatható?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 18:40
1/12 anonim válasza:
Hacsak nem egy 15 centis daganat, nem.... Ilyen baromságot!
2/12 anonim válasza:
En nagyon vekony vagyok, ha jol benyomom a hasam erzem, hogy valamibe beleutkozik, es nyilvan mozdul is valamennyire ha probalom. Volt regen cisztam az alhasamban, na az jol kitapinthato es mozgathato volt. 10 centinel nagyobb volt.
3/12 anonim válasza:
A belek nem tapinthatók a hasüregben.
4/12 A kérdező kommentje:
Én tapintok kozepesen mélyen jobb oldalon egy hosszú kolbásszerű valamit a vastagbél helyén mi lehet ez?
2020. máj. 14. 20:46
6/12 A kérdező kommentje:
Ha daganatos lennék volnának más tuneteim is. Mindig is sovány voltam, jó az étvágyam, nincs fájdalmam, normál a székelés is.
25éves ferfi
2020. máj. 15. 09:18
7/12 anonim válasza:
Nekem sem volt a cisztaval semmilyen tunetem ezen kivul, hogy kitapinthato volt.
8/12 A kérdező kommentje:
Jóindulatú volt?
2020. máj. 15. 10:25
10/12 A kérdező kommentje:
Tettem egy próbát, behashajtoztam, és miután kitisztultak a beleim,az előbbiekben említett képlet alig tapintható, mindössze egy kics locsogó hang és apró duzzanat maradt
2020. máj. 16. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!