Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Komolyan van iskolákban...

Komolyan van iskolákban meztelen vizsgálat?

Figyelt kérdés
Itt gyakori kérdéseken olvastam rengeteg ilyet, elméletileg 12, 14, 16 és 17 évesen van. Igaz? Ha részben, akkor hogy van? Vissza lehet utasítani? Nem magánügy?

2020. máj. 10. 15:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly??? 42 éves vagyok, de az én időmben nem volt ilyen. Vagyis egyszer kellett általános iskolában derékig levetkőzni, de nem emlékszem már miért. Lehet, hogy tüdőszűrés volt? Nem tudom, csak arra emlékszem, hogy nem volt elhúzva a függöny, a hülye fiúk meg az udvarról röhögve néztek minket.
2020. máj. 11. 01:44
 12/22 anonim ***** válasza:
27%

Nincs.

Alsó gatyában mész be.

A péniszt pedig csak megtekinti az orvos. Néhány másodperc és az érdekedben van.

(Akkor sem kell levetkőzni, csak a gatyát tolod lejjebb arra a néhány másodpercre.)

Ilyen prosztata meg más vizsgálat pedig főleg nincs iskola orvosi vizsgálaton. Már, csak azért sem, mert a gondokkal tovább utalnak szakorvoshoz.

2020. máj. 11. 07:22
 13/22 A kérdező kommentje:
De elvileg nálunk is lesz majd, csak nálunk valahogy máshogy, más időközönként van. De minek kell prosztata? Mindenki észre veszi ha szűkülete van. Az minek?
2020. máj. 11. 10:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom. Mint iskola vedono mondom:

Igen van vizgalat 2 evente.

Nem, nincs fenekben matatas. Annyi az orvosi vizsgalat, mint egy sima haziorvosi ellenorzes, a vedono mellette vegezx suly, magassag, vernyomas, latas hallas stb teszteket.

A Lanyoktol megkerdezik, h mikor jott meg az elso menzes es hogy rendszeres e a fiuktol meg, h mindket golyo a zacsiban van e. A kisebbeknel, also tagozatban meg elofordul, h megnezi a doki, h tenyleg lent vannak e a golyok, de a nagyoknal csak megkerdezi (foleg, h megvan a papir arrol, h 2 eve lent voltak e vagy sem)

Nincsen pucerkodas, es nincs testuregben matatas.

2020. máj. 11. 14:06
 15/22 A kérdező kommentje:
Akkor nálunk miért lesz? Jogom van visszautasítani.
2020. máj. 11. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Jogos van azt mondani, hogy nem veszed le az alsogatyadat, es nem engeded, hogy benned matassanak. Ha nagyon ragaszkodnak, hogy marpedig kotelezo vizsgalat, akkor kozold, hogy adjak irasba/adjanak beutalot es elmesz a haziorvosodhoz, aki majd kozli, h minden oke vagy sem. Nincs prosztatavizsgalat. Honnan veszed, hogy ilyen van? Kaptal rola levelet/emailt papirt akarmit? Ha igen, meg tudod mutatni nekem privatban? Nagyon erdekel.

-iskolavedono-

2020. máj. 11. 14:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Kaptam igen. Attól még nekem jogom van azt mondani hogy nem, mert nem kényszeríthetnek rá.
2020. máj. 11. 14:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

14-es

Végre egy illetékes. 49 éve meg akarom már kérdezni, hogy miért nem mindegy, hogy valaki 151cm vagy 155? És ha esetleg meg 144, akkor is mit lehet vele csinálni, nyújtó? Súly ugyanez.

2020. máj. 11. 17:03
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
A magassag nem valtoztathato, de suly es magassagmeres utan mi meg BMI-t szamolunk, es ha valaki tulsulyos, alultaplalt, akkor veluk kulon foglalkozni kell(ene), taplalkozasi tanacsot adni, eletmodviteli tanacsokkal ellatni stb. Sajnos erre altalaban nincs ido, mert ahol en voltam legutobb (per pillanat nem dolgozom, mint vedono), ott volt egy 400 fos altalanos iskolam, 2en vittunk egy kb 1000+ fos kozepiskolat, illetve mellette fomunkaidoben teruleti vedonokent is dolgoztunk. Videken ez sajnos igy megy. Szoval a lenyeges dolgora, pl magas vernyomas, rossz latas hallas, felvilagositas volt idonk, de a tulsuly vagy sovanysag csak aaz orszagos statisztikaba kerult bele.
2020. máj. 11. 17:15
 20/22 anonim ***** válasza:
27%
Nekem 2.,4.,6.,ban volt meztelen vizsgálat, ott nem volt elég ha magamnak húztam hátra, jött az orvos és addig húzta ameddig én nem szóltam hogy fáj már. Akkor még nem volt teljesen jó minden alul, de azóta már megjavult
2020. jún. 13. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!