Nem értem, nem lehetne sok milliárd forintot megtakarítani az alábbi módon?
Jelen esetben a 60% egyenlő a nullával.
Amit írtál az nem spórolás, hanem pénz kidobás lenne (utána úgyis kell a teszt, hogy tényleg koronáról van-e szó, vagy valami más), ezenkívül időpocsékolás, "Ráadásul olcsó és van rá szakképzett munkaerő" ezt meg fogalmam sincs hogy honnan szedted. A technikai háttérről nem beszélve.
ööö, teljesen értelmetlen, amit írsz
nem pénzkidobás, mert nem kell pluszban költeni rá
és nem kell semmi teszt, ez a lényege, nem várjuk el se azt hogy mindenkit kiszűrjön, aki koronás, se azt hogy ne szűrjön ki mást
ha a koronások 50%-át de akár csak 40%-át ha kiszűri az hatalmas eredmény, mert a járványt felére csökkenti, ha a kiszűrtek 2 hétig karanténba maradnak
ha influenzást és egyéb okból tüdőgyulladásost kiszűr a maradék 50%-ban az nem baj, nekik sem árt meg, ha otthon maradnak, sőt!!!
a szakképzést pedig egy PCR teszthez viszonyítva mondtam, hogy ehhez nem kell olyan speciális labor, meg kapacitáshiány sincs
remélem érthető voltam, és az szól hozzá, aki éri is, és ért is hozzá, attól viszont kérném is, hogy szóljon hozzá
Találtam egy tanulmányt:
A COVID-19 pneumonia mellkas röntgenen látott kiterjedése CT-vizsgálathoz viszonyítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!