Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az normális dolog, ha szeretek...

Az normális dolog, ha szeretek szarni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen jó érzés, ahogyan jön ki, ez normális?
2020. máj. 5. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretem azt az érzést, ahogy kijön. Néha felér egy fél orgazmussal. De nálam ennyi, nincs ezzel kapcsolatban más perverzióm, nem nézegetem, szagolgatom, fotózom a végterméket. És természetesen az ismerőseimmel sem szoktam ilyen témáról beszélni.
2020. nov. 29. 09:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szereti és jó érzés számára, hiszen így fejlődtünk biológiailag. Csak nem verjük nagydobra, nem ez a mindennapi beszédtéma, hogy milyen jó volt...
2023. jún. 11. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretek! Nincs is annál jobb érzés amikor jön kifelé és tágítja egyre jobban ki a végbélnyílásomat. Ez olyan Mennyei érzést ad de ez a G pontunknak is köszönhető mivel ott is van ilyen pont. Én sokszor ezért szeretem párszor visszatartogatni mert ahogy jönne ki és nem engedem az olyan jó érzést okoz hogy az valami hihetetlen. 1 dolgot sajnálok hogy előbb-utóbb engednek kell neki és a wcn ki kell nyomnom de akkor egyben el is búcsúzok ettől az érzéstől és arra gondolok hogy máskor újra ezt megcsinálhatom. Hálá van tartozok a Jó Istennek hogy megszülethettem és hogy érezhetem ezt az orgazmus közeli állapothoz hasonlító érzést! ÁMEN!
2023. dec. 7. 13:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többiekkel. Én is nagyon szeretem csinálni. És szintén van, hogy kicsit direkt vissza is tartom.
jan. 6. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Én pisálni is nagyon szeretek. :) Mikor már nagyon kell és ki lehet ereszteni... nem sok jobb érzés van annál!
jan. 7. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én épp most szartam. Tele lett vele a wc. Nagyon vastag és hosszú is lett és nagyon jó érzés volt ahogy jön ki. Én is szeretem. Ezt bővebben nem tudom megmagyarázni.

Szerintem mindenki szereti, hiszen biológiailag így működünk. Igen, pisilni is szeretek én is. Egyedül talán hányni nem.

szept. 27. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!