Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a párom éjszaká...

Mit tegyek, ha a párom éjszakánként bepisil?

Figyelt kérdés

Idősebb a párom, mint én és gyerekkora óta fenáll ez a helyzet (intézetben nőtt fel). Nem minden éjszaka fordul elő, csak ha többet iszik. Viszont ez a többet iszik sajnos egyre gyakrabban előfordul. Minden este megiszik 3-4 doboz sört, van mikor napközben is, és 2-3 naponta olyan fél L pálinkát is fogyaszt mellé.

Álalában ez az alvás közbeni bepisilés csak akkor jön elé mikor bort is iszik, de szerencsére az ritkább.

próbáltam vele beszélni, hogy kressünk fel orvost, de hallani sem akar róla.

2020. máj. 5. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Miért vagy együtt egy alkoholistával? Neked miért jó így?
2020. máj. 5. 15:27
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Mégis milyen javaslatot värsz, ha orvosra nem hajlandó? Varázslót, távgyógyítót? Az elvonóról nem beszélve..
2020. máj. 5. 15:32
 3/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%

"De az tény, annyi rendes fiú rohangál az utcákon, akik a tenyerükön hordoznának egy nőt, csak ki kell belőlük kapni egyet, ezen nem tudom mi a nehéz :D"

Az egyik válaszomba ezt írtam, meg is kaptam érte a magamét...

De komolyan....embereknek érzékük van elbacni saját életüket. Nem azt mondom, hogy aki már nem tökéletes, el kell dobni, de ha nem hajlandó orvoshoz fordulni, csak mélyebbre fog süllyedni, és ki tudja mi lesz még.

2020. máj. 5. 15:36
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Idén durván alkoholfüggő, neked meg az a legnagyobb gondod, hogy bepisil. Nice.
2020. máj. 5. 15:37
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Te is kiragadtad a lényeget, erősen alkoholista, de a legfőbb probléma az inkontinencia...

Majd később nem csak a vizeletében, hanem egyéb anyagcseréből származó testnedveiben is fetrengeni fog, nyugi.

Még nem késő amúgy. Sok sikert!

2020. máj. 5. 15:41
 6/16 anonim ***** válasza:
59%

""De az tény, annyi rendes fiú rohangál az utcákon, akik a tenyerükön hordoznának egy nőt, csak ki kell belőlük kapni egyet, ezen nem tudom mi a nehéz :D""

Hol rohangálnak, Kenyában? Itt biztos nem, vagy nem látszanak a hülyéktől. Egyébként meg csak egy "NŐT" hordoznának a tenyerükön, az meg náluk elég kötött paramétereknél kezdődik. Amilyen nőkről mindig rinyálnak hogy ilyenek a "NŐK"... Elég fura nőket nézegetnek.

2020. máj. 5. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Na még egy alkoholista
2020. máj. 5. 16:08
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom az összes közül ez volt a legjobb mi?

Mennyivel idősebb? 20-30 évvel?

Meg is érdemled. Téged (is) minősít.

2020. máj. 5. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Várd meg, mig besz@rik, hátha az már elég kiábrándító lesz.

De most komolyan, mit tudsz tenni?

Nyilvánvaló, hogy alkoholista, orvoshoz nem megy, gyanítom az elvonó is kizárt.

Szóval vagy hozzászoksz, vagy dobod 🤷‍♀️

2020. máj. 5. 16:23
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Itt nem is csak a bepisilés a gond, hanem a kő kemény alkoholizmus. Hagyd a csudába az ilyet.
2020. máj. 5. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!