Mitol faj ilyen sokszor a fejem?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel arra keltem faj a fejem mint allat,delutan olyan 3korul megin,akkor nemannyira,este szinten,es ma reggel is ugy keltem hogy eleg rendesen faj,minden alkalommal vettem be gyogyszert elis multak a fajdalmak. De mitol fajhat ilyen gyakran? Meg sose volt ilyen nalam,ennyiszer fel ev alatt szokott nem 2nap. 24eves vagyok2020. máj. 5. 05:54
1/3 anonim válasza:
Tegnap és ma nekem is nagyon fájt/fáj a fejem... Szerintem az idö miatt lehet.
Most mondjuk vettem be flecktort, az mindíg segít, azonban eltelt 40 perc és még mindíg nagyon fáj. :/
Ilyen még nekem sem volt, talán soha...
2/3 anonim válasza:
Nyílván amiatt, hogy elfelejtesz levegőt venni - ahogy az az írásodból kiválóan kiderül. Másnak sem, magadnak sem hagysz levegőt.
Nem gyógyszert kell dobálni magadba, hanem lélegezz egy jót a friss levegőn.
Üdvözlettel:
Egy gyakorló migrénes.
3/3 A kérdező kommentje:
1.nyitott ablak alatt alszok
2.jarok dolgozni nem benn a szobaba doglok
:D
2020. máj. 5. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!