Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fülem be van dugulva és...

A fülem be van dugulva és megvagyok fázva?

Figyelt kérdés
Már lassan egy hónapja vagyok beteg és most egy olyan három napja bedugult a fülem nem fáj meg semmi még de olyan érzés mintha víz lenne benne szerintem a takonytól dugult el mit csináljak vele? Próbűálom melegíteni infravöröslámpával meg ilyenek ez jó?Irjatok hogy mit cfisnáélhatok még vele
2010. júl. 28. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Sztem arcüreg-gyulladásod lehet, elhanyagolt állapotban. Ami azt jelenti, az infrázás már valószínűleg kevés lesz. Idült gyulladásra feltétlenül kell valami antibiotikum is. Pl Dalacin . Menj el egy fül-orr-gégészhez. Esetleg gőzölni kamillával? Azt próbáltad már? Az is elég jó szokott lenni náthánál.Utána kifújod az orrod, és orrcsepp vagy orrspray befújása.
2010. júl. 28. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz szépen
2010. júl. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!