Vastabletta szedés = aranyér?
Figyelt kérdés
Vérszegény vagyok, a házi orvosom Maltofer fol rágótablettát írt fel, és kijött az aranyerem. Eddig még pontosan nem is tudtam, hogy mi az, most tudom, nagy dolognál szinte már sírok, annyira fáj. Nem tudom mit tehetnék, van valakinek tapasztalata ezzel a tablettával vagy más vastablettával, nekik is okozott ilyen problémát?2010. júl. 28. 17:50
1/2 anonim válasza:
A vastabletta okozhat székrekedést és ennek lehet a következménye az aranyér.Amíg szedned kell a vastablettát,fogyassz olyan ételeket,amik nincs hasfogó hatásuk,hanem inkább kicsit meghajtanak.És igyál sok folyadékot.
2/2 anonim válasza:
magyarán ne hashajtózz, ellenben legyen rostanyagokban gazdag az étrended.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!