Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, ha ilyen hatással...

Normális, ha ilyen hatással van rám az altató?

Figyelt kérdés
Enyhe alvásproblémákkal küzdök, erre írt nekem fel az orvosom Zolsanát, viszont engem nem csak elálmosít hanem elèg erősen bekábít :D szedelgek, forog velem a világ, plusz ad egy extra jókedvet. konkrétan másnap szinte alig emlékszem hogy mit csináltam, vagy hogy kivel beszéltem. Na most, az lenne a kerdesem, hogy ez mennyire normális egy ilyen altató mellett?

2020. máj. 1. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudjuk, hogy a betegtájékoztatók minden gyógyszer esetében sokkal elrettentőbbek, mint a valóság...?

Igen, a zolpidem hatóanyag valóban nem túl erős, (öngyilkosságra is alkalmatlan, általában). Az igazi ütős szerek pl. a barbiturátok voltak, azokat nagyrészt már be is szüntették, nem véletlenül. A zolpidem nem kimondott benzodiazepin, bár a hatása hasonló, így függőséget is tud okozni, meg az említett érdekes dolgokat, de mondjuk halált, légzésleállást a legritkább esetben. Az pedig minden nyugtató, altatószerre érvényes, hogy CSAK indokolt esetben és a lehető legrövidebb ideig használandóak.

2020. máj. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!