Citromleves víz extra korpás hajra?
Kb 13-14 évesen nagyon korpás volt a hajam, mert allergiás vagyok, és ez néhány évente kijön és sajnos marad is évekre. :/ Ezzel együtt visszajön a megőrítő korpàsodàs is, aminek következtében rettenetesen viszket a fejbőröm, így sokszor ki is vakarom, ami hát elég kellemetlen, ráadásul esztétikailag is undorító. Akkoriban a védőnő ajánlotta azt, hogy mossak citromleves vízzel hajat, azonban nem próbáltam ki akkor. Elmúlt magától. Most viszont visszajött, és maga a pokol. Már mindenféle korpàsodàs elleni csodasampont kipróbàltam, de egyik sem ér semmit. A bőrgyógyász is írja a kénes sampont, de hát az sem ér semmit.
Használt már valaki ilyesmit? Bevált? Ha sebes a fejbőröm akkor is használhatom? Ti hogy hígítottàtok? És heti hányszor alkalmaztàtok? Már az első alkalom után javult?
Sajnos nagyon száraz a fejbőröm.
Az interneten sok féle dolgot olvastam ezzel kapcsolatban, de inkább tapasztalatokat szeretnék olvasni.
Csak értelmes válaszokat kérnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!