Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek is szokott néha itt...

Nektek is szokott néha itt ott fájni, bele nyillalni vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
Én ha ilyesmi van rögtön megíjedek,hogy valami bajom van.pl ha a mellkasomba érzek valamit hirtelen belenyilal vagy iyesmi rögtön hogy szívroham,vagy ha a jobb oldalam fáj hogy vakbélgyulladás vagy pezefészek ciszta.Ha a hasam fáj,hogy biztos elkaptam valami nyavaját.stb.Már arra is gondoltam,h sokszor csak magamnak generálom ezeket a fájdalmakat.Kicsit fura régen nem voltam ilyen.
2020. ápr. 30. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lehet régebben is volt, csak egyáltalán nem törődtél velük. Túllendültél rajtuk azonnal. Nekem is vannak ilyen kisebb nyilalások és picike fájdalmak, teljesen véletlenszerű helyen és emlékszem, hogy régen is volt de sose foglalkoztam vele. Mostanában én is állandóan ráugrok a testi dolgokra, szépen lassan csak le fogok nyugodni :)
2020. ápr. 30. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta vannak. Szerintem normális.
2020. ápr. 30. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!