Szeretnék érdeklődni hogy esetleg van itt valaki aki meg tudná mondani hogy a melyik a kevésbé káros műköröm? Az uv làmpát nem ajánlják!
Esetleg ki tudnád fejteni hogy milyen értelemben gondolod, hogy káros?
Sajnos a legtöbb műköröm lámpás.
Még a tippes körömnél is kell lámpázni, mert az szilárdítja meg az anyagot ami a tipre megy, még ha maga a körömlakk nem is az.
A műkörmöknél általában meg inkább az a probléma, hogy beleakad valamibe és letépi, vagy megsérti a saját körmödet. Plusz vannak olyanok akiknek elvékonyodik alatta a körmük.
Van még a porcelánnal épített köröm (nem kell uv hozzá) de ez még durvább a körömágyadnak. Plusz ez nem annyira hajlékony.
Egy másik alternatíva az az előre legyártott- ragasztható köröm, de az nem hosszútávú megoldás.
Ha van olyan módszer amiről nem írtam, nyugodtan javítsatok ki, remélem azért tudtam segíteni.
#1es vagyok.
Sajnos a mai világban majdnem minden rákot okoz, bár a lámpáknál, inkább a szemedet védd, mert nagyon vakító. Haha
Ha nem akarsz UV lámpásat és tartósat akarsz (2-3 hét) akkor szerintem a porcelán a legjobb megoldás, igaz a legtöbb helyen drágább is.
Addig nem tudod meg hogy tetszik e vagy nem, ameddig ki nem próbálod magadnak. Nem tudom volt e már műkörmöd, meg hogy milyen állapotban van a körmöd,de inkább kisebbel kezdjél. Azért, mert nehéz és magadnak nem tudod leszedni ha nincs hozzá eszközöd, letépni meg nem ajánlott.
Ha majd ott leszel a körmösnél, akkor szerintem kérdezd meg őt is az opciókról, lehet hogy tud ajánlani valami újat. Sok sikert! :)
U.i.: Gondolom meg van rá az oka, szeretné kipróbálni. Nem a mi dolgunk hogy kritizáljuk őt, nem hiszem hogy ezzel sokat segítesz. :))
Nem okoz bőrrákot az uv lámpa... Ha köröm alatt van anyajegyed, akkor nem szabad használni vagy ha a kézfejeden van sok, akkor sem ajánlatos.
Ha tartasz tőle akkor építtess levegőre kötő porcelánból, vannak színes porok is és fel lehet polírozni, nem szükséges hozzá uv lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!