Lányok, ti milyen magasak vagytok?
Bocsi, hogy ide írok srácként. Láttam kérdezted, hogy lehet lelassítani a növést. Sehogy :D
Egészen 1. osztálytól jóval magasabb voltam kortársaimnál sőt, még a nálam 1-2 évvel idősebbeknél, aztán 5.-6.ban valahogy, már nem emlékszem pontosan, egy év alatt 20 centit nőttem, onnantól kezdve a végzősöktől is magasabb voltam vhol a 185 centimmel aztán egészen 9. elejéig még nőttem 15 centit de azóta nem. Általánosban nyilván nem éreztem magam jól mert nem tudtam elvegyülni a tömegben. De azóta a világért se lennék alacsonyabb :)
Most ezzel nem rád ilyeszteni akartam csak, annyi hogy a magasságoddal nem tudsz mit kezdeni csak tényleg annyit, hogy elfogadod és ha van rá lehetőséged akkor kihasználni
Anyum 165-170 körüli, apum 180 körüli. Dédszüleim voltak magasak apum felől.
Nagyon pofátlan dolog de pszichológia :D
Magas emberek sok mindenben részesülnek előnyben, jobb az alap megítélésük, hamarabb tudják magukat érvényesíteni. Nem mellesleg hamarabb néznek meg a lányok mint a haverjaimat és ezen mindig jót nevetek :D
162cm
12 éves korom óta nemigen nőttem, most a 17-et töltöm nemsokára
11évesen kezdtem mentsruálni
175cm vagyok
Ha jól emlékszem, már 14 évesen ennyi voltam.
És ugyanennyi idősen kezdtem el menstruálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!