Muszáj szájmaszkot hordani?
Én meg nem értem, miért van a #2-es lepontozva. Én is lepontozhatnám a #3 és a #4-est, mert nem értek velük egyet, de nem pontozok le mást azért, mert más a véleménye.
Mindenesetre a #2-es tőlem hatalmas zöld pacsit kapott!
Nem, én csesztem rá, pedig Budapesten tömegközlekedek. Van nálam egy alibi, de az is csak azért, ha valahol muszáj lenne felvenni (pl.: bolt).
Mivel a tisztifőorvos is elmondta ma, hogy az alsógatya maszkok hatékonysága nem bizonyított, nem fogom szivatni magam azzal, hogy nyári melegben az arcomra tegyem, és piszkáljam az arcom, mert rajta van ez a szar.
Igazából maszk nélkül, a teljes koronavirus hisztit leszarva sem sikerült elkapnom, pedig ugyanúgy éltem az életem, mint eddig, bejártam Budapestet, és január - márciusban az összes gócponti országot, múlt héten csinaltattam vértesztet, ami abszolút negatív lett, szóval amit az indexen írnak a terjedési képességéről, azt oszd el nagyjából 1 millióval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!