Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma egy hete egy napig fájt a...

Ma egy hete egy napig fájt a fülem. Azóta nem fáj, csak be van dugulva és zúg. Mi lehet a baj és a megoldás?

Figyelt kérdés

Voltam hétfőn dokinál,azt írta a papíromra latinul,hogy hallójárat gyulladás. Azt mondta,hogy ha nem javul 3-4 napon belül,akkor menjek vissza és más megoldást kell kitalálni. Fülcseppet használok,meg antibiotikumot szedek,de semmit nem javult. Ma kezdem a szólux lámpa használatát. Az fog segíteni,vagyis másnak segített már? Mit fog ezek után csinálni az orvos? Igazából rettegek,hogy fel fogja szúrni. Akienk van ilyen tapasztalata,az segítsen.

Köszi!

2010. júl. 28. 07:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt, hogy nekem teljesen eldugult. Ha már nem lesz gylladásban, de a dugulás nem múlik szerintem ki fogják mosni. Nekem is az segített és azonnal jobban hallasz tőle.
2010. júl. 28. 08:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Már hétfőn kimosták,meg tettek bele csíkot,de azóta sem javult!!! :(
2010. júl. 28. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!