Segítség! A szagos fejbőrömet a barátomtól kaptam el?
Egy pár hónapja osszekoltoztunk a barátommal, akinek mindig is problémája volt a fejborevel. Hamlik a fejbőre, elhullt részben a haja, vörösödik a fejbore, és szagosodik is. Volt már bőrgyógyásznal, aki adott kencefinceket, amik nem használtak. Mióta összeköltöztünk én is elkezdtem észre venni hogy a fejborom jobban hamlik a kelleténél, és érzem magamon azt a furcsa bőr szagot, ha nem
Mosok hajat pár napig. El kaphattam valamit? Vajon valaki járt meg így?
Sztem háziorvos is meg tudja mondani, h ,mi lehet ez, ha fogad benneteket v kimenne házhoz. Ő is biztos ír fel rá vmit. Nálunk szakrendelés még nincs, magánrendelések nagy része is szünetel. Ha van lehetőségetek, magánrendelésre menjetek el minél hamarabb.
Illetve amit javaslok: minden nap tiszta törölköző, hajmosás. Ágynemű csere minden nap... tudom, h macerás minden nap ágyat húzni... :( De jobbat nem tudok sajnos tanácsolni. Esetleg gyógyszertárban vásárolj recept nélküli gombaölő sampont. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!