Mi volt a top 3 legdurvább berúgásotok?
Nekem:
3. 18 évesen egy februári szerdai napon suli után elmentünk a haverokkal iszogatni egy parkba, pezsgőt kevertünk energiaitallal, mindenki hazament, én maradtam, 1,5 üveggel ittam meg, plusz hónapok óta szedtem gyógyszert, amire nem lehetett inni. Verset írtam, olyan volt, mintha hallucináltam volna, egyik padtól a másikig kóvályogtam, aztán felültem a biciklire, a következő emlékem, hogy otthon vagyok. Kb. 3 km-t tettem meg úgy, hogy nem emlékszem semmire.
2. Két hónappal azelőtt osztály által szervezett buliban 1,5 üveg Angelli gyümölcsbort ittam, abból 1 üveget otthon, illetve a buliba menet. Az estéről semmi emlékem nincs, egy-két bevillanás, azt mesélték, hogy a tánctér közepén fetrengtem, beleültem a hamutartóba. Aztán a buli közepén fogtam magam, és hazamentem, máig se tudom, hogy miért. 2,82 ezrelék volt a véralkohol szintem, a kalkulátor szerint másnap este 6-kor józanodtam ki.
1. Az előző eset után fél évvel megittam 6 sört. Tűző meleg volt, meg akkor már 9 hónapja szedtem a gyógyszert, a harmadik sör után azt se tudtam, hol vagyok. Beszélgettem mindenkivel, a végén láttam, hogy beszélget velem valaki, de nem tudtam felfogni, hogy mit mond, nem értettem semmit, meg én se tudtam érthetően kommunikálni. Bementem a wc-be, próbáltam hányni, ott fetrengtem a földön, azt hittem, hogy meg fogok halni, el is ájultam valószínűleg. Aztán kihoztak onnan, és órákkal később a ház emeletén egy ágyban ébredtem.
Az utolsó eset végleg betette a kaput, annak már 3 éve, azóta kb. ötször ittam alkoholt, de részeg nem voltam egyszer se.
Őszintén szólva én nem tudok annyit inni, hogy a "sárga földet" elérjem, mert előbb hányok be.
De egyébként idén szilveszterre tenném a legdurvább berúgásomat mikor együltő helyemben minden mozgás hiányában 3 óra hossza alatt bedaráltam 7 doboz sört illetve 3 deci Jagert. Este 7 kor ültem le a székre majd fél tizenkettőkor álltam fel onnan, nem szédültem illetve teljesen érthetően tudtam kommunikálni, emlékszem mindenre viszont 30 percen belül 3x hánytam össze magam.
3. Haverokkal lementünk a Balatonra. Béreltünk egy házikót. Vittünk piát és berúgtunk. Az egyik srác gatyába elindult német nőket keresni, de a kerítésen elborult és elaludt. Én meg fára másztam közbe.
2. Péntek suli után kocsma... Addig ittunk, hogy lekéstem a vonatot, haverom mondta, hogy aludjak nála (más felé lakik). Ittunk tovább.. aztán mikor kidobtak a kocsmából vonattal mentünk 3-an, és bealudtam.. arra keltem hogy a másik haverom rázza a vállam, hogy szállni kellene lefelé, de a haver eltűnt. Leszálltunk, felvertük a srác szüleit, hogy keressük meg (úgy voltunk biztos leszállt előbb), de nem találtuk, aztán reggel hívott, hogy a vasút végállomásán egy lépcsőn aludt, mert ledobta a sofőr.(végig a buszon volt valahol)
1. Fogadtun... 1dl Spitz 80% rumot iszik a vesztes... Buktam.... Megittam, (meg még sok mást) másnap a parkban ébredtem az egyik. padon, cuccom sehol. Aztán kiderült, hogy kidobtak a kocsmából, a rendőrség előtt énekeltünk, mentőt akartak ránk hívni, de elszaladtunk és ennyi van meg.. a cuccom meg a kocsmában maradt.
Ja, bocs #1 vagyok.
Most nézem, hogy top 3-ra vagy kíváncsi. Szóval amit akkor küldtem el, az volt a top 1.
A top 2: Olaszországban történt pontosan egy évvel ezelőtt. Osztálykiránduláson voltunk. Megittunk 2 deci gin-t, 2-3 doboz sört, valamint bekevertünk még mellé valami köptetőt. Akkor nem hánytam össze magam mivel volt bennem ami felszívja illetve volt amnyi eszem, hogy folyamatosan hidratáljak. Bár a konyakos kávétól majdnem kidobtam a taccsot, de megúsztam végül. Ezt követően pedig felálltunk a bandával és jártuk a várost, sikoltoztunk, üvöltöztünk mint az őrültek valamint emlékszem, hogy az egyik haverommal táncra perdültünk az út közepén :D
A top 3: Sítáborban történt. Akkor ittam életemben először. Kb 3 korsó sör után annyira beszédültem, hogy azt hittem össze esek. Végül a kocsmát 2x kellett megjárni mert ott hagytam a sapkám. Míg gyalogoltam egész végig a hülyeséget beszéltem és eközben izgatott voltam, hogy mennyire jó érzés néha egy kicsit bódult állapotban lenni a haverokkal. Az újdonság erejével hatott.
1. Nem emlékszem.
2. Fogalmam sincs
3. Huh hogy is volt? Nem tom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!