Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megrázott 380V, van valami...

Megrázott 380V, van valami teendőm ilyenkor?

Figyelt kérdés
2 égés nyom lett a kezemen, meg zsibbadtam kicsit pár óráig. Ez volt 1 napja, ha bajom lett volna már ki jött volna, nem?

2020. ápr. 20. 13:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Be kell jelenteni az e.on-nál, mivel már legalább 15 éve 400 V-nak kéne lennie.
2020. ápr. 20. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
El se mernéd hinni mennyi ugattam a műszak vezetővel hogy azért kell meg írni mert meg kell írni azt krva jegyzőkönyvet és mivel nem lett megírva bő félórával később mentünk haza a jegyzőkönyv utólagos megírása miatt a műszakvezetőt meg jól lebaszták
2020. máj. 17. 03:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Leírhatnád, hogyan tudott megrázni a vonali feszültség, mert ez elég ritka eset, hátha tanul belőle a közösség, mit kell elkerülni. Én a való életből egyre emlékszem, az iskolában a próbapadnál volt egy 3 fázisú tápkábel, egyik végén csatlakozó dugóval, másik végén meg öt banándugóval, és osztálytársam a bal kezében összefogta az öt banándugót, hogy ne lötyögjenek, míg a jobbal helyére szúrta a piskóta dugót.
2020. máj. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!