Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vizesedéssel mit lehet kezdeni?

Vizesedéssel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Nincs olyan komolyabb betegségsem, ami indokolná. Van némi túlsúlyom, az oké, de nem indokolja, mert csak mióta itthon vagyok a vírushelyzetben, nagyon vizesedni kezdtem.

Az egyik bokám (még csak nem is mindkettő) borzasztóan fel van püffedve. Napi szinten látom, függetlenül attól, hogy mentem e aznap és mennyit. És látványos a különbség, tegnap pl szandált nem tudtam bekapcsolni...

Nézegettem recept nélkül kapható vìzhajtókat, de csak ilyen csodaszeres fogyitabletták jöttek szembe.

Valami tanács? Doki ezzel nem fogad, nem sos.

Ja igen, az igyak zöldteát meg a hasonló természetes vízhajtók nem hiszem, hogy működnének, pl alapból is zöldteàt szoktam inni...

2020. ápr. 20. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
jah, nem sos, szívgond is lehet, de nem az
2020. ápr. 20. 09:10
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Pajzsmirigyed biztos okés?

Női hormonjaid? Nincs esetleg ösztrogén dominanciád?

Próbáld ki a Diurerbe tablettát, vagy folyadékot, de ha meg vagy billenve hormonálisan, ez sem fog jelentősen segíteni.

2020. ápr. 20. 09:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyem alulműködik, de hormonpótlásban vagyok, az értékeim már évek óta tökéletesek, azt folyamatosan nézik kontrollon néhány havonta, szóval az elvileg nem szabadna, hogy indokolja. Főleg, hogy akkoriban sem volt ilyen, mikor kiderült és elkezdték rendberakni, szóval ez most újkeletű az elmúlt kb egy hónapban.
2020. ápr. 20. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert én is pm. alulműködő vagyok. Benne vagyok pm. csoportokban és ezt sokan panaszolják.

A másik, hogy a pm. alulműködés megbillenti a női hormonokat is. Esetleg érdemes lenne megnézetni, plusz mellékvese.

Reverz T3 rendben van?

Kellene egy átfogó hormonlabor.

2020. ápr. 20. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyit mozogsz?
2020. ápr. 20. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!