Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A spanyolok hogy nem képesek...

A spanyolok hogy nem képesek kontroll alatt tartani a járványt, amikor már vagy 1 hónapja elvileg nagyon kemény és ellenőrzött kijárási korlátozások vannak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 09:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Még a szintén meglehetősen laza olaszok is képesek erre. Jó, nyilván nem német precizitást várnék, de ez már nagyon feltűnő.
2020. ápr. 18. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Ja erre én is kíváncsi vagyok, úgyhogy követem

2 napja emelkedik megint. A vírus a tünetek előtt kb 2 hétig lappang, szóval akikről kiderül most azok már biztos, hogy a tilalom alatt kapták el!

A spanyol kormány szerint azonban már megvolt a tetőzés és enyhítésen gondolkodnak ennek ellenére...

2020. ápr. 18. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz el te és kitől? 😂😂😂 Miért, ki vagy te? Örülj, hogy nálunk látszólag nincs nagy baj, és legyél hálás. Nem az intézkedéseken múlik, hogy itt tart nálunk a vírus.
2020. ápr. 18. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:

"elvileg nagyon kemény és ellenőrzött kijárási korlátozások vannak"

Ha ott is úgy tartják be, mint nálunk akkor nem csoda. Olvasd csak el a hisztiket a védőmaszk viselésének kötelezővé tétele miatt. Itt mindenki szabad ember, meg önrendelkezési joga van, ne mondja már meg neki senki mit viseljen. Lehet a spanyolok is ilyen észlények.

2020. ápr. 18. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Láttam olyan videót, hogy simán összegyűlnek egy rakáson az utcán, egymást kezét fogva imádkoznak (talán). Oké, hogy maszkban, meg kesztyűben, de szerintem ez még úgy sem valami jó ötlet.. De ilyenkor nem szólnak rájuk a katonák vagy a rendőrök, hogy ezzel várjanak még 1-2 hónapot? Azt még csak kibírják...
2020. ápr. 18. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!