No-Spa - Deadalont be lehet venni együtt?
Nagyon rosszul vagyok. Hányás,erős gyomorgörcs. Már vettem be Deadalont pár órája. De görcsök nem múlnak. Vennék be No-Spát,de nem tudom szabad-e?
Ügyeletet nem tudtam elérni.
Kérném segítsetek,ha tudtok
Nem gyógyszerész vagy orvos vagyok. A Daedalon alkalmazási előiratban ez van az együtt szedni kívánt gyógyszerekről (köztük a görcsoldókról):
Feltétlenül tájékoztassa gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
Különös tekintettel az alábbi gyógyszerekre: altatók, nyugtatók és egyéb pszichiátriai gyógyszerek, epilepszia elleni szerek, Parkinson-kór elleni gyógyszerek, görcsoldók, egyes antibiotikumok.
Tehát egyéni elbírálás alapján lehet esetleg szedni, de ahhoz azért azt kellene tudni, hogy az orvos mit kérdezne tőled, hogy ezt eldöntse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!