Vitamint sörrel bevenni?
Az a helyzet, hogy épp most vacsorázom.
Szedek egy vitamint (BioTechUSA, One-a-Day) amit étkezés közben kell bevenni.
Mielőtt leültem volna enni, közgvetlen előtte megittam egy sört.
Most fejeztem be az evést, bontottam egy sört és bevettem vele a vitamint.
Lehet valami baj tőle, mintha gyógyszerre innék, vagy csak kevesebb hatóanyag fog felszívodni a vitaminból?
Most megnyugodtam, köszönöm!
Pedig már számítottam az oolyan válaszokra, hogy meg fogok halni, stb, de úgy látom azok a válaszolók nem ebben a topicban vannak.
Ment a zöld kéz!
Egyébként azt olvastam, hogy az alkohol miatt a hatóanyagok egy része elvész.
Egyrészt a sörben nincs túl sok alkohol, ha attól félnél, másrészt a kajával valószínűleg elvegyül minden, függetlenül attól, hogy milyen sorrendben küldted le őket.
A vitaminok gond nélkül felszívódnak a termékből, az ásványi anyagok meg amúgy sem szívódnak fel ebből a multivitaminból, úgyhogy annak végképp tökmindegy, hogy mivel szeded be, mert így se - úgy se szívódik fel. Ez minden ilyen multira érvényes, amiben rosszul felszívódó vegyületekben vannak az ásványi anyagok, meg egymás felszívódását akadályozó ásványi anyagok vannak bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!