Csak nekem kezd már elegem lenni abból a hatásvadászatból, amit páran a koronavírus kapcsán művelnek? Nem, nyilván valóan nem a védekezésre gondolok, hanem amit a média és pár ember művel.
Igen, félreérthetően írtam...
A napi halálozás, volt hogy 11 volt. Mellé hírként megjelent, hogy 16 gyógyult. Hát kevés vigasz volt.
Éppen ezért kéne tízezrével tesztelni.
A pánikkeltés pont az, hogy b..sznak tesztelni az embereket. Nem tudja senki pl egy náthával visszamehet e dolgozni 2 hét után? Vagy a köhögés + láz most mit jelent? Megfertőzte a teljes céget addigra? Nálunk ez a helyzet... sokan nem mernek bejönni, mert egyre több a beteg otthon, akiket nem hajlandóak tesztelni...
Tehát 10x annyi gyógyult lenne és 1% halálozás, ha tesztelnének rendesen... lehet 12-20000 fertőzöttnél tartanánk, de legalább nyugodtan aludnánk.
Nálunk a páromat kapta el jobban az elején egy kisebb fajta idegbaj.Mikor már mindenféle elképzelései voltak, hogy ekkor meg akkor mit teszünk, leültettem és ,,megmostam" a fejét.Nem szabad minden cikket elolvasni és tudatosítani kell magunkban, hogy ez egy tőlünk független dolog.Hiába akarjuk mi megállítani, mert nincs hozzá tudásunk.Annyit tehetünk, hogy képben vagyunk és tesszük amit tudunk a saját illetve a szűkebb környezetünk érdekében anélkül, hogy becsavarodnánk.Működött.Igaz többször el kellett mondani, de lassan lement róla az ideg.Szerintem ezt tedd te is.
A másik, hogy nekem is elegem van.Főleg mert nem látni a végét.Pedig jó volna már.Ez nem a megszokott élet, nyilván a legtöbb ember ezt érzi, aki mást mond hazudik.Én is szívesen olvasnék gyógyultakról és hogy min mentek keresztül mire jobban lettek.Mit éreztek és a többi.Szerintem kellene ez a pozitív információ.Én pld tök örültem, hogy valami 100 év környéki néniről meg bácsiról is lehetett olvasni, aki túlélte és felépült belőle.Mennyire jó ez már és milyen bíztató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!