Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szúr a mellkasom?

Miért szúr a mellkasom?

Figyelt kérdés

Különböző pontokon, körülbelül január fele óta. Először csak kicsit szúrt, néha néha. Volt amikor sokáig, volt mikor csak pár percig. Mivel nem szúrt nagyon nem törődtem vele. Mostanában, pár hete viszont nagyon szúr, mindkét oldalt. Legtöbbször mindkét oldalon középfele fáj, a mellkasom közepétől pár cwntire ugyanabban a pontban mindkét oldalon, de kiljebbfele, más pontokon is szokott, egyre erősebben már. Nem tudom mitől lehet, most nem is nagyon tudnék orvost látogatni. Mitől van ez? Mit tudnék vele tenni? Válaszokat előre is köszönöm.

17/L

2020. ápr. 12. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kiáll valami dudorszerű? Mond el szüleidnek rokonaaidnak ők biztos tudnak segíteni meg szerint többet is tudnak mint én 13/F
2020. ápr. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!