Sose fog elmúlni a lábáról? Vagy csak az sztk-s doki nem foglalkozott vele rendesen?
Párom lábán van egy csúnya varas,repedező seb,még tavaly egy új cipőtől sebesedett ki,aztán megkeményedett a bőr,és az repedezik...
végre elráncigáltam bőrgyógyászhoz,mert állandóan csak viszket...erre azt mondja a doki,hogy az nem mulasztható el.
Hát de ilyen nincs.
Eddig saját krémemmel kenegettem neki,ami bőrpirosodásra,allergiára,egyéb bőrirritáciora valo.attol nem viszketett,most sebkenőccsel,gyógyszerész javaslatára,ha naponta 3-4x bekenjük,akkor legalább nem repedezik.(1 nap ha kimarad,2-3mm-es repedések lesznek)
Keressünk más orvost,vagy mit kellene?
Igen, egy magánorvost, sürgősen. lehet, hogy fizetni kell érte, de ellát. Főleg bőrgyógyászoknál, ez nagyon így működik...
Nekem az ekcémámmal se foglalkoztak az sztk-ban, illetve 2hónap mire időpontot adnak, így inkább magándokihoz járok, aki legalább megvizsgál rendesen, nem csak a receptet írja egyből...
hát receptet inkább ne irt volna...
szaliciloldatot irt fel,gyogyszerész nézett nagyon,hogy minek,de kiváltottuk,2 napig kentük vele,kisebesedett mégjobban,marta...onnantol van sebkenőcs
ahova én tartozok,ott nem ilyenek...
a nem gyógyuló seb elég sok mindenre utalhat (cukorbaj, érszűkület...), szóval mielőbb doki!
jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!