Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elfekvéskor nehézlégzés?

Elfekvéskor nehézlégzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Pár napja kezdődött el hogy amikor lefekszem nehezen kapok levegőt.Azt már most hozzáteszem hogy lelki gondok vannak halálesetek miatt illetve sokat piszkáltak régebben mert lovagolok és ezmiatt tönkre tettek.Ez állhat az ok hátterében?Egésznap amikor jól érzem magam nincs ilyen tünetem egyàltalán.Csak este.

Valakinek van/volt ilyene?Ha igen mitől van ez?:/

14.L

2020. ápr. 10. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdődő allergia is lehet.
2020. ápr. 10. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekemis ugyanez... és nemtudom mitől de csak este ha lefekszek. Pár napja jött ezki.
2020. ápr. 10. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Reflux is lehet.
2020. ápr. 10. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a vadbarom aki azért piszkál valakit mert lovagol?

Esküszöm ha a 14 éves unokahúgomnál ezt megtudnám, agyna főbe verném a kis hülyegyereket.

2020. ápr. 10. 20:18
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.Második kommentelő:Szerintem akkor ahogy az elso kommentelő mondta,allergia lehet ez.

Utolsó kommentelő:sajnos vannak ennyire hülyék.Azóta el is mentem abból az osztalybol mivel annyira földre tepertek hogy a kórházba kötöttem ki nagyon eros fejfájás es szédülés miatt

2020. ápr. 10. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is allergia lehet, jobban mondva allergiás asztma.

Érdemes lenne egy tüdőszűrésre elmenned az asztma miatt (ha egyáltalán az van), illetve egy szív ultrahang sem ártana, mert szívproblémák is okozhatnak nehézlégzést

2020. ápr. 10. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem allergia. Doha nemvoktam asztmas
2020. ápr. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!