Elfekvéskor nehézlégzés?
Sziasztok!Pár napja kezdődött el hogy amikor lefekszem nehezen kapok levegőt.Azt már most hozzáteszem hogy lelki gondok vannak halálesetek miatt illetve sokat piszkáltak régebben mert lovagolok és ezmiatt tönkre tettek.Ez állhat az ok hátterében?Egésznap amikor jól érzem magam nincs ilyen tünetem egyàltalán.Csak este.
Valakinek van/volt ilyene?Ha igen mitől van ez?:/
14.L
Ki az a vadbarom aki azért piszkál valakit mert lovagol?
Esküszöm ha a 14 éves unokahúgomnál ezt megtudnám, agyna főbe verném a kis hülyegyereket.
Köszönöm szépen mindenkinek.Második kommentelő:Szerintem akkor ahogy az elso kommentelő mondta,allergia lehet ez.
Utolsó kommentelő:sajnos vannak ennyire hülyék.Azóta el is mentem abból az osztalybol mivel annyira földre tepertek hogy a kórházba kötöttem ki nagyon eros fejfájás es szédülés miatt
Szerintem is allergia lehet, jobban mondva allergiás asztma.
Érdemes lenne egy tüdőszűrésre elmenned az asztma miatt (ha egyáltalán az van), illetve egy szív ultrahang sem ártana, mert szívproblémák is okozhatnak nehézlégzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!