Nem dávid kérdése:
Ha sok az embernek a sava gyomortükrözésen kívül mással kimutatható? és mik a tünetei a sok savnak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 22:49
1/4 anonim válasza:
Nekem nagyon régen gyomorröntgennel állapitották meg. Látszott a felvételen, hogy sok a folyadék a gyomromban. De ez már vagy 20 éve volt. Most nem tudom hogy megy, de nem hiszem hogy mindenkit gyomortükrözésre küldenének.
2/4 anonim válasza:
A tükrözés akkor kell ha egy ideje sok a sav és nem mart e.Van gyomorsav mérés is ahol a mennyiségét ellenőrzik. Gyomorégés savas böfögés a sok sav jele.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy ehhez gyomortükrözés kell-e, de haz orvos mondta ezt neked akkor biztosan így van.
Én azt onnan tudom,hogy ha sok van,mert érzem,hogy feljön.
Olyan mintha egy büfinek indulna,de a sav is feljön.
olyankor beveszek egy savlekötőt,de nem mindig.van úgy hogy nem törődöm vele,magától elmúlik.
de ha valakinek vészesen sok sava van, azzal gyógyszert kell szedni, és igen ahhoz nyílván kell valamilyen vizsgálat.
4/4 anonim válasza:
Szija! A tükrözéssel nemazt nézik, h soka e sav, hanem h felmartt e vmit...... nem kellemes..:S de én kibírtam 14 évesen simán:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!