Kijöhetett a szegecs a csontomból? Bokatörés.
Figyelt kérdés
Pár napja vették le a gipszet, és elvileg ráállhatnék, de nem tudom a lábszáram egyenesbe rakni és ránehezedni, mert valami a bokámnál feszít. (sem kifeszíteni a lábam).
És ma vettem észre, hogy a műtéti heg mellett közvetlenül van egy dudorodás, mintha valami lenneott.. és gyanús, hogy valami kicsúszott vagy valami, mert amikor mozgatom, akkor abban a pontban érzem a feszítést.
Mit csináljak?
2020. ápr. 8. 16:38
1/7 MancsWolf válasza:
Hívd fel az orvosod. Mást innen úgy se tudunk mondani.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom felhívni, meg szerintem nem is hívhatnám.
Jelen helyzetben meg pláne, még a házi orvos se jönne ki.
Bejutásom meg nem tudom megoldani az SZTK-ba :/
2020. ápr. 8. 16:54
4/7 anonim válasza:
Pedig ezt az orvosnak, aki műtött LÁTNIA kell. Ha valami, EZ nem halasztható. Ha máshogy nem jutsz be, mentősszállítást kérj!
5/7 MancsWolf válasza:
De. Pont hogy azt mondják jelen helyzetbe hogy előbb hívni kell az orvost. És majd ő eldönti fogad e. Te esetedben 100% hogy fogadni fog.
6/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam a kórházat
Leráztak, "nem érnek rá".
Bejutni meg nem tudok kivel, mivel most, meg necces is a helyzet ugye.
De lassan szted a pszihiátra csak bejtok...
2020. ápr. 10. 17:03
7/7 anonim válasza:
Próbálkozz tovább! Ne hagyd magadat lerázni. Mond, hogy iszonyatosan fáj és feszít, nem használ a fájdalom csillapitó. Úgy érzed ki dudorodik a csavar. Nem tudsz rá állni. Ez sűrgősségi eset. Kell egy röntgen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!