Koronavírusos vagyok, vagy inkább pánikrohamom vagy megfázásom van?
Hipochondria, de gondolj arra hogy a víruson az emberek 80%. tünetmentesen átesik, tehát akár az is lehet hogy már túl is vagy rajta.
A haláltól mindenki fél, de meghalhatunk vírus nélkül is egy pillanat alatt bármi is okozza. Hordj maszkot ha ki kell menned, kéz fertőtleníts, mossál kezet, a kilincset kulcsot fertőtlenítsd és nyugodj meg. :)
Ha belázasodsz -tartósan- akkor teszed amit kell, addig csak ártasz magadnak a fölösleges stresszel ami ráadásul gyengíti is az immunrendszered.
Nem tudom hány éves vagy, de 40 alatt 0,2% a halálozási esélyed a meglévő adatok alapján ami ráadásul nagy valószínűséggel még javulni is fog mert az emberek nagy többsége mivel nem szükséges orvoshoz fordulnia/nem tesztelik nem kerülnek be a nyilvántartásokba sem.
Én is hipochonder vagyok de próbálom reálisan/kevésbé pesszimistán látni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!