Anyajegyet hol lehet leszedetni?
Nekem sebész szedte le, de nagyon ronda lett, hagyott körülötte 1,5 cm "biztonsági csíkot".
Van még egy másik is, azt 40 ezer ft-ért fogom leszedetni a Telki magánkórházban egy plasztikai sebésszel.
Az első olyan ronda, mintha megkéseltek volna, mindenki azt hiszi, hogy komoly balesetem volt.
Nekem pár napja szedtek le 4-et.
Bp-en a Baleseti sebészeten.
Egy nagyon korrekt sebészorvos volt, ismerősömnek is ő szedte le, ő mutatta az övét, neki csak egy papírvékony csík látszott, az öltés helye nem! Tehát meglepően szép volt!
Nekem is rendesen összevarrta, naponta cseréljük a kötést, és szép a varrat amit csinált, így reménykedem, hogy hasonlóan szép heg lesz belőle.
Tehát szerintem az egész orvos kérdése...
Jah, és semmiképpen ne rendelőben vagy valami ilyesmi helyen szedesd le, ragaszkodj a sebészethez.
Nekem az állat bőrgyógyász helyben szedte volna le, egy sima vizsgáló ágyon...
A sebészeten meg rendes műtőben, asszisztenssel, be kellett öltözni hajháló-maszk-lábzsák, rendes steril környezet...
Gondolom azért ez is sokat számít a végeredményben...
Nomeg az, hogy utána hogyan ápolod, rendszeresen cseréled-e a kötést rajta, és szépen kened-e Betadinnal, hogy folyamatosan tiszta legyen a seb, és környezete.
Jó sok válaszban válaszolok, mert mindig kihagyok valamit...
Nekem is 1,2 cm átmérőjű volt és 6 mm-re emelkedett ki. Tehát nagy volt. Jó mélyen vágta, meg is jegyezte, hogy mélyebb a gyökere mint gondolta, de nagyon szépen összevarrta.
Fájni nem fájt, kellemetlen volt amikor aláböktek a Lidocain injekció miatt, de utána nem éreztem semmit. Pontosabban a nagy leszedésénél csiklandos volt, de fájdalmat nem éreztem.
Ha leszedetted , ragaszkodj egy szövettani vizsgálathoz, bár normális orvosnál alap hogy elküldi, ebből kiderül, hogy jó vagy rosszindulatú-e ez a későbbiekben fontos lehet. Ha pl. sok van rajtad, akkor lehet, hogy azalapján javasolni fognak még leszedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!