Heti 1, vagy kevesebb székletürítés?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem normális, de nem tudom, mit tegyek ellene. Hiába próbálkozom, nem megy. Amikor meg végre rámjön az inger, szinte biztos, hogy van valaki itthon, ilyenkor meg a szorongás miatt nem tudom elvégezni a dolgomat. Amikor meg egyedül vagyok, elmúlik. Mit tegyek?2020. ápr. 3. 14:14
1/3 anonim válasza:
Egyszerű. Eszel normális mennyiséget mindenből 3-5 étkezés per nap, iszol legalább 2 litert egy nap, eszel minden nap valamilyen zöldséget, gyümölcsöt, vagy epp zabpelyhet, és a reggelt kávéval indítod. Ezután leülsz a vécére es addig ülsz mig nem történik valami, de legalább fel orat. Az elején hashajtóval is rászoktathatod magad, de csak az elején. Ergo 1-2 hét. Csepegtetős hashajtót vegyel. Csak ne 10 csepet vegyel be este ha pl annyi az előirt adag, hanem csak pl 3 cseppet. Reggelre megindít a kávé és a fel órás wc-n ülés mellett.
2/3 anonim válasza:
Én még annyival kiegészíteném, hogy a mozgásszegény életmód is az okok között lehet. Mindenkének kéne egy kicsit sportolni az egészsége érdekében, vagy legalább sokat sétálni.
3/3 anonim válasza:
Egyetlen dolog biztos, hogy szép nagy aranyered lesz.
(Vagy már van is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!