40 év alattiak ti féltek a 0. 03%-os mortalitású koronavírustól?
Asztmám van, gyerekkoromban minden évben tüdőgyulladásom volt, így egy kicsit tartok tőle, mert pont azért élek egészségesen, mert el akarom kerülni, hogy kórházba kerüljek. Mikrobiológus vagyok, egy kórház meg kész fertő bacik szempontjából.
Épp ezért vagyok home officeba, eszélyeztetettnek számítok a munkahelyen, ezért én dolgozhatom itthonról. Boltba hetente 1X megyek és ennyit járok csak ki. Beteg nem sűrűn szoktam lenni, mert én eddig is fertőtlenítettem sűrűn a kezem és betartottam ezeket a dolgokat, amiket most ajánlanak.
A családban nincs krónikus beteg, de fogalmam sicns, hogy milyen ez a betegség, csak a TV-ben hallottakat tudjuk, így féltem őket ettől. De szerencsére senki sem dohányzik, senkinek sem magas a vérnyomása, talán senkire sem annyira veszélyes
Legfiatalabb elhunyt 41 éves nő magas vérnyomással.
Magas vérnyomás aztán biztosan nagyon durva alapbetegség. Ez a tipikusan nesze semmi...
"Magas vérnyomás aztán biztosan nagyon durva alapbetegség"
Nem árt egy kis élettan könyvet olvasgatni, hogy mit okoz a magas vérnyomás, de egyébként a tv-ben is levezették már ezt. Sok zsíros kaja, szalonna, sertéshús minden nap, dohányzás --> Magas vérnyomás --> szív-és érrendszeri betegségek --> károsodott szervek, plakkok az érfalban, fogékonysáég a betegségekre, sz.r immunrednszer ésatöbbi ésatöbbi.
Nem véletlen mondják, hogy ne egyél annyi zsíros, sós kaját, mert ha csak hetente 1x ennéd, akkor semmi bajod nem lenne, nem hgoy 50 évesen már magas vérnyomás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!