Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 40 év alattiak ti féltek a 0....

40 év alattiak ti féltek a 0. 03%-os mortalitású koronavírustól?

Figyelt kérdés
Ami azt jelenti hogy 1 millio fertözött esetén 300 a várható haláleset. Magyarországon egy alkoholista májkárosult volt csak aki meghalt fiatalon (38)

2020. ápr. 2. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Asztmám van, gyerekkoromban minden évben tüdőgyulladásom volt, így egy kicsit tartok tőle, mert pont azért élek egészségesen, mert el akarom kerülni, hogy kórházba kerüljek. Mikrobiológus vagyok, egy kórház meg kész fertő bacik szempontjából.

Épp ezért vagyok home officeba, eszélyeztetettnek számítok a munkahelyen, ezért én dolgozhatom itthonról. Boltba hetente 1X megyek és ennyit járok csak ki. Beteg nem sűrűn szoktam lenni, mert én eddig is fertőtlenítettem sűrűn a kezem és betartottam ezeket a dolgokat, amiket most ajánlanak.

A családban nincs krónikus beteg, de fogalmam sicns, hogy milyen ez a betegség, csak a TV-ben hallottakat tudjuk, így féltem őket ettől. De szerencsére senki sem dohányzik, senkinek sem magas a vérnyomása, talán senkire sem annyira veszélyes

2020. ápr. 2. 18:23
 12/23 A kérdező kommentje:
40 év felett már lehet veszélyes
2020. ápr. 2. 18:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már csak néhány hétig vagyok negyven év alatti, akkor ez nekem beugratós kérdés? :)
2020. ápr. 2. 18:26
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Én igen. Hüvejgombám van és krónikus betegséggel ez sajnos már halálos is lehet :(
2020. ápr. 2. 18:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Legfiatalabb elhunyt 41 éves nő magas vérnyomással.

Magas vérnyomás aztán biztosan nagyon durva alapbetegség. Ez a tipikusan nesze semmi...

2020. ápr. 2. 18:29
 16/23 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 2. 18:30
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Én abszolút nem. Már tudatosan kerülöm az ezzel kapcsolatos híreket. A gazdaság jobban aggaszt.
2020. ápr. 2. 18:36
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: mi köze a kérdésedhez a minden kommentár nélkül belinkelt képnek? Néhány betűt odapötyöghettél volna olyan sorrendben, ami legalább egy értelmes mondatot kiad, hogy miért is linkelsz be valamit.
2020. ápr. 2. 18:40
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

"Magas vérnyomás aztán biztosan nagyon durva alapbetegség"

Nem árt egy kis élettan könyvet olvasgatni, hogy mit okoz a magas vérnyomás, de egyébként a tv-ben is levezették már ezt. Sok zsíros kaja, szalonna, sertéshús minden nap, dohányzás --> Magas vérnyomás --> szív-és érrendszeri betegségek --> károsodott szervek, plakkok az érfalban, fogékonysáég a betegségekre, sz.r immunrednszer ésatöbbi ésatöbbi.

Nem véletlen mondják, hogy ne egyél annyi zsíros, sós kaját, mert ha csak hetente 1x ennéd, akkor semmi bajod nem lenne, nem hgoy 50 évesen már magas vérnyomás

2020. ápr. 2. 18:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Én nem. De egy háztartásban élek idős, veszélyeztetett családtagokkal, így nem engedhetem meg magamnak azt a "luxust", hogy megbetegedjek. Muszáj minden óvintézkedést betartanom.
2020. ápr. 2. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!