Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Felmondjak a munkahelyen?

Felmondjak a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Szívbeteg vagyok, magas vérnyomással, cukor betegséggel.

A munkámban több száz emberrel kell együtt dolgozni.

Van 3 millió forint megtakarításom, amit autóra gyűjtöttem.

Felmondják szerintetek, és éljek a megtakarításból, és ne menjek sehova?

Eléggé parázok a vírus miatt. :(

2020. ápr. 2. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Hány éves vagy?

Mit dolgozol pontosan?

Mennyi esélye van hogy visszamehetsz dolgozni pl szeptemberben?

A céged mit tesz meg a védelmetek érdekében?

...

Nehéz most kockázatot becsülni, mert rengeteg a lappangó eset. A pozitív tesztelt mintaszámból 10-20% halálozás adódik ezekkel a betegségekkel, pl 50 év felett. Ez nagyon nagy kockázat.

Ám feltehetőleg 10x ennyi eset van. Koreában 10000 fertőzöttre jut 100 halott. Igaz ott jó is az EÜ...

...de feltételezhető, hogy még a veszélyeztetetteknél is kisebb a kockázat, akár 10-edével is, mert akin átmegy tünet nélkül azon átmegy. Viszont aki beszopja az sajnos nagy eséllyel végzi be.

2020. ápr. 2. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Akkor erősen megfontolandó. De talán megengedik, hogy fizetésnélkülire menj, és akkor visszamehetsz, ha vége a járványnak.
2020. ápr. 2. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként kortól függően ez a 3 alapbetegség nagyon nagy kockázat. Külön külön is.

Egy középkorú szervezet is nehezen viseli ezt az akár 2-3 hetes betegséget is. Magas lázzal, diabetes miatt megváltozott kapillárisokkal, immunrendszerrel... és magasvérnyomással.

2020. ápr. 2. 15:32
 4/11 A kérdező kommentje:

Eladó vagyok boltban, 24 éves. Egyszer használatos maszkot kapunk napi egyet, meg 2 pár kesztyűt.

Nem engednek el, már kérdeztem.

2020. ápr. 2. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Örülj neki, hogy legalább neked van munkád. Az emberek többsége már munkanélküli és azon töri a fejét, hogy holnap miből vegyen magának ennivalót.
2020. ápr. 2. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk eladoi allast mindig konnyebb talalni, mint valami nagyon specit. Ha bekeidoben a gyakorlottsagoddal latsz eselyt uj allasra, akkor igen.
2020. ápr. 2. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Persze, függ a havi költségeidtől is, és attól is, milyen forgalmú helyen dolgozol, de én valószínűleg felmondanék.
2020. ápr. 2. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kérdezem, hogy ez még kérdéses nálad ennyi betegséggel??

Kockáztatod az életedet, hogy termelj még több pénzt a cégednek ahol dolgozol?

A 3 milliódnak meg örülnek majd az örökösök.

Ha rám hallgatsz, akkor holnap már be se mész!!!

2020. ápr. 2. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Most még eldöntheted, hogy ha vége lesz a járványnak, akkor élő ember szeretnél lenni,

vagy csak egy "statisztikai adat" az elhunytak listáján?!!

2020. ápr. 2. 17:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalon nyilván kisebb a kockázat mert még van "tartalékod", de pl ha még túlsúlyos is vagy (gyamíthatóan) akkor ne menj be dolgozni holnaptól, mert kb életveszélyben vagy.

3 millából kihúzod egy darabig, és utána szerintem találsz eladóit.

2020. ápr. 2. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!