Felmondjak a munkahelyen?
Szívbeteg vagyok, magas vérnyomással, cukor betegséggel.
A munkámban több száz emberrel kell együtt dolgozni.
Van 3 millió forint megtakarításom, amit autóra gyűjtöttem.
Felmondják szerintetek, és éljek a megtakarításból, és ne menjek sehova?
Eléggé parázok a vírus miatt. :(
Hány éves vagy?
Mit dolgozol pontosan?
Mennyi esélye van hogy visszamehetsz dolgozni pl szeptemberben?
A céged mit tesz meg a védelmetek érdekében?
...
Nehéz most kockázatot becsülni, mert rengeteg a lappangó eset. A pozitív tesztelt mintaszámból 10-20% halálozás adódik ezekkel a betegségekkel, pl 50 év felett. Ez nagyon nagy kockázat.
Ám feltehetőleg 10x ennyi eset van. Koreában 10000 fertőzöttre jut 100 halott. Igaz ott jó is az EÜ...
...de feltételezhető, hogy még a veszélyeztetetteknél is kisebb a kockázat, akár 10-edével is, mert akin átmegy tünet nélkül azon átmegy. Viszont aki beszopja az sajnos nagy eséllyel végzi be.
Egyébként kortól függően ez a 3 alapbetegség nagyon nagy kockázat. Külön külön is.
Egy középkorú szervezet is nehezen viseli ezt az akár 2-3 hetes betegséget is. Magas lázzal, diabetes miatt megváltozott kapillárisokkal, immunrendszerrel... és magasvérnyomással.
Eladó vagyok boltban, 24 éves. Egyszer használatos maszkot kapunk napi egyet, meg 2 pár kesztyűt.
Nem engednek el, már kérdeztem.
Komolyan kérdezem, hogy ez még kérdéses nálad ennyi betegséggel??
Kockáztatod az életedet, hogy termelj még több pénzt a cégednek ahol dolgozol?
A 3 milliódnak meg örülnek majd az örökösök.
Ha rám hallgatsz, akkor holnap már be se mész!!!
Most még eldöntheted, hogy ha vége lesz a járványnak, akkor élő ember szeretnél lenni,
vagy csak egy "statisztikai adat" az elhunytak listáján?!!
Fiatalon nyilván kisebb a kockázat mert még van "tartalékod", de pl ha még túlsúlyos is vagy (gyamíthatóan) akkor ne menj be dolgozni holnaptól, mert kb életveszélyben vagy.
3 millából kihúzod egy darabig, és utána szerintem találsz eladóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!