170 cm vagyok és 15 éves. Szeretnék még nőni. Lehet még 7-10 cm-t nőni ebben a korban?
Figyelt kérdés
Sokat sportolok heti 3-5x (3x ha nagyon fáj már a térdem),egészségesen táplákozok.2010. júl. 26. 16:22
1/6 anonim 

válasza:

A növekedésed elsősorban a hormonháztartásodtól függ, olyan is van, aki kisebb termetű és e kor körül hirtelen el kezd nőni. Természetes úton nem tudod befolyásolni a növekedést.
2/6 anonim 

válasza:

Ha fiú vagy, akkor még biztosan fogsz.
3/6 A kérdező kommentje:
lány
2010. júl. 27. 14:32
4/6 anonim 

válasza:

Nem a méret a lényeg :P :D
Ugyanolyan szép egy 160centis lány is, mint egy 180.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem fontos :D
2010. júl. 29. 11:30
6/6 anonim 

válasza:

Az a 170 cm tökéletes. Én 173 vagyok (csaj) és szeretnék egy pár centivel alacsonyabb lenni, mert mindenki azt mondja hogy magas vagyok. Csak nem tudom mit mondanak az 180 centis nőkre? Óriás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!