Mármint, jelenleg jobb kezes vagyok és bal kézzel is megakarok tanulni írni, rajzolni.
Viszont olvastam,hogy nem jó ötlet,mivel vmi össze kavarodik az agyban.
Nektek mi a véleményetek?
16
2020. márc. 30. 18:03
1/6 anonim válasza:
Én ismertem olyat aki tudott mind a 2 kezével rendesen írni, talán rajzolni is, aztán mikor két kézzel akart megtanulni gépelni egyáltalán nem ment neki, folyton belekavarodott. Hogy másban okozott-e neki gondot azt nem tudom.
2020. márc. 30. 18:08
2/6 anonim válasza:
Ha egészen kiskorod óta tudnál így írni vagy rajzolni akkor nem lenne semmi probléma. Ha valaki utólag 8-10 éves kora után tanul, az valóban elég nehezen tesz helyre néhány dolgot a fejében. Van egy ismerősöm aki hirtelen nem tudja megmondani melyik a bal és a jobb.
2020. márc. 30. 18:16
3/6 anonim válasza:
Akit kétkezes, az születetten olyan. Nagy károkat okozott régen a balkezes gyerekek átszoktatása (persze a kutya nem törődött vele és nem is figyelték a következményeket sem). Az, hogy te hobbiból gyakorolni szeretnél a nem domináns kezeddel is, nyilván nem ennyire vészes. Nemrégiben vettem részt egy 4 napos neurológia-szemináriumon, aminek ez volt az egyik résztémája. Sajnos itt kevés a hely leírni és 16 évesen nem is rendelekzik az ember megfelelő neuroélettani és neuroanatómiai ismerettel, hogy teljesen megértse. Nem lenézni akarlak ezzel!!!, ne értsd félre.
Gyakorolj nyugodtan, csak a hétköznapokban használd a jobb kezed.
2020. márc. 30. 18:17
4/6 A kérdező kommentje:
Balkézzel sem írok olyan vészesen, szóval nem tudom. Annyi,hogy nem mindig írom közvetlen mellé. A betük aránylag normálisak
2020. márc. 30. 18:36
5/6 anonim válasza:
Mint ilyenkor mindig, most is felmerül a kérdés: de miért ??
2020. márc. 30. 20:12
6/6 anonim válasza:
Tudod, a privát üzenetedet elolvasva én nem a kétkezes írás és rajzolás mesterségét gyakorolnám a helyedben, hanem az olvasott szöveg értelmezéséét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!