Leborotváltam a péniszem, és kicsit kipattogzott. Jövő héten orvoshoz kell mennem. Ez nem lesz ciki?
Figyelt kérdés
Írhattok privátba is2020. márc. 30. 12:46
1/9 anonim válasza:
Ugyan, dehogy. En már pasihoz is mentem úgy hogy kicsit kipattogzott, nem nagy dolog hidd el. N
2/9 anonim válasza:
Addigra el is múlik. kamilla teával porogatva gyorsabban is.
3/9 anonim válasza:
Nem cikibb az, amiért az orvoshoz mész?
4/9 anonim válasza:
Nem ciki, látott már az orvos ilyet hidd el. Ha "frissen" látná akkor még tanácsot is adna az orvos mit használj rá. A szőr nem fog kinőni, de a pattogzás el fog múlni.
Tanács: tegyél rá legközelebb arcbalzsamot utána, rá 4-6 órával meg babahintőport.
5/9 anonim válasza:
Nem ciki
Ha tudod géppel trimmeld inkább
Nekem az vát be
Vagy szörtelenítő krém
Akkor nem pattog ki, ha nem túl érzékeny a bőröd.
7/9 anonim válasza:
Szia
Borotvahabbal borotváld, utána pedig kenj rá arcbalzsamot.
8/9 anonim válasza:
Nem fogsz jövőhéten orvoshoz menni. :). Nincs szakrendelés csak sürgösségi esetben, az meg nem időponthoz kötött.
9/9 anonim válasza:
És miért jó, hogy most úgy néz ki, mint az ovis kisfiúknak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!