Mire jók valójában a drogok?
Most komolyan mire jók? Arra, hogy kipróbáld aztán meg beadjon egy olyan jó zombi érzést 10 percre, hogy utána offolodik az érzés. Azt annyira kívánod, hogy már remegsz! Kezdjük ott, hogy a legális drogok kratom, látnokzsálya, lsa, alkohol, éter
is függőséget okoznak. Hát akkor a többi. Azt mondták a thc, extasy, speed, kokain, mefi, meszkalin, lsd, heroin meg még valami azt hiszem természetes vagy fél természetes halucinogént ami olyan érzést is eufóriát is beadhat mintha a halál előtt lennék egyszer próbáljam ki ezeket.
Mások is mondanak ilyet, de ők ezeknek csak a felére mondják, hogy oké. Mert mint tudjuk a heroin, metamfetamin és szerintem a kokain is a legkeményebb drogok. Szerintem undorítóak is, azért nem okozok magamnak függőséget mert drága és menő! Inkább veszek több 10 millióért egy mercit. Mert elvileg ezekre 1 év alatt ennyi pénzt is elszórnak! A thc taralmú növények, gyanták és módosított változatukra. Mondják azt, hogy jó és legalizálni kéne. Na de 4 haverom betekert egy cigibe ilyen fekete színűt. Csak negyed g volt benne. És az első az elején elájult. A másik 3 meg betőrt egy gazdagabb ember házába mert azt hitték ott laknak. Az egyik tért annyira észhez, hogy beszóljon nekik. Nem ott laknak, elfutottak az ember meg rájuk hívta a rendőrséget. Utána még piáltak v35 vodkát, végén mindegyik elájult. Meg már előtte is piáltak. A többiről nem tudok sok mindent.
Viszont azt tudom, hogy az lsa, zsálya is veszélyes! Zyályáról 1x halottam valami becsavarodott, bad trip szerű sztorit. Haverom kipróbálta, megevett 460 kék hajnalka magot. Behányt, szédűlt annyira szét csinálta, hogy majdnem bele őrűlt! És a poklot, ördögöket, dögkeselyűket, horrorisztikus lényeket meg magát is sátánnak hitte, stb. Tehát adott neki egy első osztályú 100%-os bad trippet.
Én nem démonizálom és tudom, hogy van bio fű is. Amit valami Pinaca akármivel fújnak le!De haverjaim azt mondták, hogy az a fekete cucc amit szívtak az egy jó minőségű albán hasis szerűség. És, hogy teljesen természetes.
De halottam már a kaparós fűről. Ez olyan volt, hogy anmyira köhögtette őket, hogy hánytak is. Ezt el felejtettem le írni. De azt mondták a kaparósra, hogy természetes canabis szerűség!
De akkor tévedek és valóban valami K2 szerű akármiről van szó?
#9 A heroint nem akarom soha kipróbálni és a crackot sem. Mind1 kb szerintem, hogy iv vagy nem.
Viszont az itt leírtakról is többet szeretnék tudni. Pláne nem. is tudtam, hogy az mdxx-t iv is lehet lőni. Gondolom az még keményebb lehet mint az iv metilon! A buphedrone az meg mi? Mert én designer drogok közűl edfig még csak a hexedrone, metilonról halottam. Ami ilyen stimuláns úgy tudom a metilon hasonlít az mdma-hoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!