Van itt valaki, aki szúrt septumot, de nem steril eszközökkel?
tanácsot szeretnék kérni. tudom, hogy a legjobb lenne piercingesre bízni, de ilyenkor nem tudok menni sehova, és most sterilizált tűm sincs, amivel ki tudnám szúrni. Valaki szúrta esetleg biztostűvel, úgy, hogy előtte lefertőtlenítette? (alkohol amit a gyógyszertárban lehet kapni)
Ha igen, kérem írja le a tapasztalatait! (Veszélyekkel tisztában vagyok, lehet ki sem szúrom, de nagyon érdekel az ezzel szerzett tapasztalatotok)
Eszednél vagy? Mi a halálért akarsz ilyebkor septumot szúrni?
Ez a világ legértelmetlenebb kockázata jelenleg.
Kb csak a prostizást tartom nagyobb hülyeségnek.
Én annó görbetűvel csináltam abból is a legvastagabbal amit találtam azzal nehéz elrontani, én mindent vastagon lejódoztam tűt/kezemet/a szúrandó területet pedig jódos vattával "eláztattam".
Ha esetleg rászánod magad ne alkohollal fertőtleníts,amiket mostanában árulnak dettolos- sebre való cuccok sokkal jobbak, fájdalomcsillapításra masszív jegelés a legjobb,előtte utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!