Hogyan fertőtlenítsük a szájmaszkot, kesztyűt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 10:48
2/14 anonim válasza:
Sehogy, a "fertőtlenítettek" még annyit sem érnek, mint az újak - amik szintén inkább csak lelkileg hatnak, gyakorlatban nem.
3/14 anonim válasza:
Miért akarsz egy 1x használatos dolgot többször felhasználni...?
4/14 anonim válasza:
Az eldobhatóst sehogy.
A szövet maszkot,kesztyűt 60 fokon mosd
5/14 anonim válasza:
FFP2-3-at lehet használni ha pihenteted pár napig fertőző anyagként,.vagy napoztatod.
6/14 anonim válasza:
Nekem azert kellene fertotleniteni, mert amit rendeltem, csak aprilis masodikara er ide.
Apamnal vagyok es o mar idos, jobb, ha hordom a kozos helysegekben.
7/14 anonim válasza:
"Fontos tudni: az arcmaszk nem véd meg a fertőzéstől, annak használatával kizárólag a már beteg ember tudja csökkenti a fertőzés továbbadását."
8/14 anonim válasza:
De mivel igazabol nem tudhatod hogy beteg vagy-e, vagy csak fertozo, lehet, hogy nincsenek tuneteid, szoval nem art, ha mindenki hordja.
9/14 anonim válasza:
Na, ha "sebeszi" zold vagy kek sima maszkod van akkor forro szappanos vizbe kell aztatni - minimalis hypot vagy domestos adj a vizhez -10 percig, utana oblitsd ki es megszarad magatol. Az egyszer hasznalatos gumikesztyuvel nem tudszmit csinlni,mert rendes mosas utan lehetetlen felvenni. Tapasztalat. Azt jobb kidobni, mert ha at is dorzsolod alkoholos kezfertotlenitovel, egy, tobbe kerul a kezfertotlenito, ketto azert maradhatnak rajta virusok.
10/14 anonim válasza:
Szerintem a sebészi maszk darabokra foszlik forróvízben.
Csak a varrott maszk maximum...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!