Mit gondoltok, lesz így nyári vakáció/nyaralás?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy ez a korinavírus járvány magyarországon júniusban fog csak tetőzni.
Szerintetek így lesz vakáció nyáron vagy mindenki karanténban lesz? (Vakáció alatt olyanokat értem minthogy elmenni külföldre vagy le a Balatonra nyaralni normálisan, nem bezárkozva)
2020. márc. 22. 16:15
1/8 anonim válasza:
Nyár közepére enyhülhetnek a szigorítások, de utazás nem javasolt.
Idén valószínűleg nem lesz külföld, se Balaton.
Max augusztusban, de akkor is inkább az alap gazdaság beindítása lesz a cél, nagyon óvatosan, hogy nehogy kirobbanjon egy második hullám.
2/8 anonim válasza:
Nem lesz, imádkozzunk, hogy egyáltalán aug végéig vége legyen a járványnak.
3/8 anonim válasza:
Ha nem mondja le a foglalasunkat a hely, ahova megyunk, akkor lesz nyaralas. En elvagyok amugy itthon, nem zavar a karanten, lemegyunk egy hetre nyaralni, a sok nyugger meg asztmas maradjon a seggen, ne jojjenek oda, aztan hazajovok es folytatom a karantent itthon, nyaralas megvolt, nem fertoztem meg senki olyat, ennyi.
4/8 anonim válasza:
Szeptember vége körül állhat minden helyre. Neked a nyaralás a legfontosabb? Azt amúgy is decemberben-januárban szoktak az igazán menök valahol a Maldív térségben. Elöször a gazdaság beindítása lesz a fontos, a hoteleknek se lesz valószínü akkora élelmiszer alapanyaguk meg 20 alkalmazottat foglalkoztató bérfeleslegük, pláne ha alig akarnak az emberek nyaralni.
5/8 anonim válasza:
A fiatalok is ugyan úgy veszélyben lehetnek.
Nagyon sokan kerülnek kórházba 20-54 év között világszerte.
Szóval ideje elfelejteni ezt a nyuggerek meg asztmások tévhitet.
6/8 anonim válasza:
Én csak a szomszéd faluba (8km) mennék, de oda se mehetek... :D
7/8 anonim válasza:
Július elejéig úgyis suli lesz, nyugi.
8/8 anonim válasza:
Mások meg azt mondják, hogy áprilisban tetőzik. Nyári rendezvények, fesztiválok szervezői egyelőre még nem álltak le, bizakodnak, hogy meg lehet tartani őket. Én személy szerint augusztus közepén mennék nyaralni, addigra már talán esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!