Ettől megfertőződhettünk?
A szexuális kapcsolat után kb a második legnagyobb esélye a kontakt cseppfertőzésnek van.
Reménykedni lehet, mert tüsszentés nem jellemző rá. Köhögés annál inkább.
Köszönöm szépen az első négy vàlaszolónak.
Utolsó, lehetnek a betegség kezdetén. Jó, hogy nincs mumus, de bennem eddig is az tartotta a lelket, hogy Télapó viszont igen...pfff...
nekem most épp kapar a torkom és folyik az orrom, még tüsszentettem is ma egyszer. Biztosra veszem, hogy az elmúlt napok tavaszában izzadtam ki,és fáztam meg.
És velem együtt sokan, nem mindenki covid19es, aki beteg most.
Persze, hogy nem mindenki. A baj itt az, hogy lehet...te is lehetsz, és bárki más is, akár enyhe tünetekkel is. A gyerekek meg állítólag a legjobb hordozók, zömmel tüneteik sincsenek, de lefertőznek mindenkit.
Én most vagyok túl egy 3 hetes légcsőgyulladáson, az immunrendszerem a béka segge alatt van. Nagyon félek, hogy a kölyök beteg volt, és megfertőződtem.
Eddig akárhány beszámolót, statisztikát olvastam, ez nem okoz tüsszögést, orrfolyást.
Egyből száraz köhögés és magas láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!