Kire veszélyesebb a koronavirus?
Figyelt kérdés
Edzett, egészségesen táplálkozó, krónikus betegségektől mentes huszonévesre, vagy egy szinten hasonló korban lévő, nem mozgó, elhízott, pizzán élő, enyhén magas vérnyomású, inzulinrezisztens emberre?2020. márc. 21. 12:05
1/5 anonim válasza:
Én hallottam már olyat is, hogy egy egészséges atléta fekszik valahol az intenzíven, lélegeztető gépen, mert elkapta a vírust... Szerintem túl keveset tudunk a betegségről.
2/5 anonim válasza:
Bárkire veszélyes lehet... Szerintem csak nyugatják a népet... érdekes módon nem csak 90 évesek vannak az intenzíven olaszba, ha megnézed a videót:/.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, tehát szerintetek statisztikailag ugyanakkora a valószínűsége, hogy valaki kiváló immunrendszerrel meghal, mint krónikus betegen. Gratulálni szeretnék a tájékozottságotokhoz.
2020. márc. 21. 13:56
4/5 anonim válasza:
Már bocs, de nem azt kérdezted drága, hogy ki hal meg előbb benne vagy kinek van nagyobb esélye belehalni.
5/5 anonim válasza:
De azért gratulálok a megfogalmazásodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!