Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most akkor lehet menni sztk-ba...

Most akkor lehet menni sztk-ba koronavírus idején?

Figyelt kérdés
Szemészetre kéne elmennem, nagyon vörös a szemem és nyomást is érzek benne, és homályosan is látok néha pár másodpercre...nyilvan nem sürgős eset, de basszus.. zavar, mégis a látással kapcsolatos dologról van szó... kérhetek időpontot az sztk-tól?
2020. márc. 20. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy telefonhívásba kerül megtudni, max azt mondják hogy nem.
2020. márc. 20. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

Hívd fel őket. Mi honnan tudjuk? Hiába írom, hogy engem Debrecenben fogadtak, ha téged nem fognak Miskolcon.

De lehet csak valami belement, illetve allergia is előjöhetett a jó idő hatására. Próbálj meg inkább holnap a patikában valami vény nélki cuccot kérni rá.

2020. márc. 20. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Ha jól tudom,minden SzTK ban csak sűrgősségi ellátás van .

Tele lennének a rendelők idősekkel,amit pont most kell elkerülni .

2020. márc. 20. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg egy telefonhívásba kerül. Ha szemeddel van probléma az mindig sürgős ellátás. Ahogy a hallás is sürgős ellátás. Ezek olyan problémák amelyek maradandó károsodást szenvedek. Ahogy, hogy egy térdműtétre vársz és igazából elvagy otthon az nem fog maradandó kárt okozni, ha de kapsz egy kötőhártya gyulladást azt kezelni kell minél hamarabb, mert meg is vakulhatsz... Ergo a Te eseted sürgősnek számíthat.

Próbáld meg hívni a rendelőt.

2020. márc. 20. 18:41
 5/5 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Szerintem is telefonálj. Ehhez szemész szakorvosi vélemény kell.
2020. márc. 21. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!