SnowWhite88 kérdése:
Mukorom utan hullamossa valtak a kormeim. El lehet tuntetni?
Figyelt kérdés
Egy par alkalommal rakattam fel mukormot de soha senki nem szolt rola hogy utana hullamossa valhat az igazi kormom. Nem volt tul hosszu ideig mukormom hamar meguntam es leszedettem. Azota mar eltelt majd egy ev es meg mindig hullamosan nonek. Szelteben van benne egy hupa. Es azert elegge feltuno. Ezt mi okozza? Lehet valamit tenni annak erdekeben hogy visszaaljon az eredeti alakjaba? Valaki hasonlo?2020. márc. 20. 10:05
2/3 anonim válasza:
Biztos hogy a műkörömtől van? A köröm állapota sok betegségre is utalhat, egy vérkép nem ártana.Csak jótanács, nem támadásként írom.
3/3 anonim válasza:
Ossze-vissza elcsiszoltak a kormod vastagsagat. Ahogy a korom no lefele, a vekonyabb reszeknel felgyurodik, ezert hullamos. Majd mire teljesen leno a regi kormod, az uj mar nem lesz hullamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!