Vajon mi értelme lehet a kávézók, éttermek 15 óráig való nyitvatartásának engedélyezésének?
A logika azt sugallná, hogy - a vírushoz értő szakemberek szerint - a vírus 15 óráig kevésbé fertőz, mint a délután második felében és este, de ez nyilvánvalóan abszurdnak, képtelenségnek tűnik.
Ha pedig igaz az, hogy 11-15 óra között, azaz ebédidőben is éppen pontosan ugyanannyira fertőz, akkor miért pont a vacsoraidőbe kell bezáratni a helyeket. Hol van ebben a logika?Elmagyarázná valaki?
A kérdésem arra vonatkozott, hogy akinek olyan a munkája, mondjuk mert semleges helyet akar a megbeszéléseinek, értekezleteinek, az ugyis, akár sokadmagával együtt is oda fog beülni, és meggyőződésem, hogy egyetlen hely sem fogja elküldeni, merthát minél több ember megy be kávézni/sütizni, enni-inni, annál nagyobb a fogyasztás, vagyis annál nagyobb a fogyasztás ellenértéke, ára, azaz annál nagyobb a hely bevétele.
A kisebb cégek közötti - akár nemzetközi - értekezletek bőven megállnak 50 főben, cégvezető,projektmenedzser, pénzügyi vezető az még csak három, ilyen alapon akár 15 cég is összejöhet 3-3 fővel a világ bármely tájáról (szabálysértés nélkül), s még mindig marad 5 hely arra, hogy valaki(k) hozzanak 5 embert innen onnan.
Hol van ebben a logika? Arra célzok, ha ez a 50 fő szétviszi 50 felé a járványt, az is tud exponenciális robbanást csinálni(mondjuk az egyszerűség kedvéért mind az 50 főnek legyen 5 fős családja,meg 45 fős olyan baráti/ismeretségi köre,akikkel naponta összefut- munkatársak, ismerősök, boltos,a nap végén, a buszmegállókban állók, stb.)
Az is 2500 ember (50X50)
Szóval hol ebben a logika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!