Meg van az első magyar COVID-19-ben elhunyt. Szerintetek itthon rosszabb lesz a halálozási arány mint kínában?
32 fertőzött van, 1 gyógyult és 1 halott.
De valószínűleg már valamivel több regisztrált fertőzött van, csak még nem frissítették a rendszert.
Szerintem Orbán abban is hazudik hogy mennyi eszköz van,ti elhiszitek hogy 2000tüdögép van?
A hir tv is írtak jogy ban 1halott egy 75éves ferfi!
Nem akarok veszmadár lenni,jó pár ezer halott lesz itt is!
Az egeszégügy egy nagy 0!
Ja és az olaszoknál is azért ekkora a ráta főleg, mert már nem tesztelnek mindenkit. Be se mennek az emberek a kórházba mert nincs értelme.
Illetve állítólag a pozitív tünetmentes eredményeket nem számolják bele.
A Korea-i adatokhoz képest (ahol heti 150 ezer tesztet végeznek) 10x akkora a halálozás.
Ennek valószínűleg az az oka hogy az olaszoknál már kb 150-200 ezer beteg is lehet.
"már miért is lenne rosszabb mint máshol?"
Mármint úgyértem, hogy százalékosan.
De lehet, hogy az én matekom a rossz...
Egyértelműen leirják, hogy a beteg a kórházba szállitás után halt meg - azaz, még mielőtt elkezdhették volna érdemben kezelni. Magyarán: túl későn ment orvoshoz, nagyon rossz állapotba került. Ha későn mész orvoshoz, egy szimpla influenzába, sőt, egy vakbélgyulladásba is könnyen bele lehet halni...
Szóval, nem akarom elbagatellizálni, és részvétem a hozzátartozóknak is, de ugyanakkor ez az eset nem a koronavirusról szól, hanem a késői felismerésről.
Számolgatni lehet.
Itt van az elbagatellizált olasz helyzet, durva számokkal.
Egy középsúlyos helyzet Wuhanban amit a diktatura jól kezelt és nem terjedt szét kínában... mint ebben a multikulti putri európában.
Illetve egy nagyon jól kezelt ázsiai helyzet, Taiwan, Szingapúr, Korea, Japán. Minimális DR-el.
#15. "azaz, még mielőtt elkezdhették volna érdemben kezelni."
Ezt hogy érted? Tudtommal nem kezelik Őket sehogy, beteszik a karanténba és ennyi, hogy másnak ne adják tovább...
De amennyire én tudom, nincs gyógymód.
Talán még orvos sem látja a karanténozottakat, nehogy elkapja Ő is...
Rákos volt, már az elején kómába esett. Műtét után nem bírta a szervezete.
Sajnos ilyenből még nagyon sok lesz, mert a magyarok nagyon rossz állapotban vannak.
Aki egy lépcsőzéstől kifullad hogyan írna ki egy tüdőgyulladást ami tejüvegszerű fibrózist okoz és kb a füleden kell venned a levegőt hogy életbenmaradj... ez még lélegeztetés mellett is kemény menet.
Kérdező:
Pl. Lélegeztetik, ha kell,biztosra veszem, hogy infúziózzák, immunerősitő szert adnak neki, stb. Az, hogy a virusokra nincs konkrét ellenszer (Nem csak a koronára, amblock a virusokra: a mezei influenzára sem ad semmi konkrét ellenszert az orvos, ha már benne vagy, csak megelőző védőoltást...) még nem jelenti azt, hogy a gyógyulást ne lehetne segiteni...
“ tüdőgyulladást ami tejüvegszerű fibrózist okoz”
Hogy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!