Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akkor most mennyire is veszély...

Akkor most mennyire is veszélyes a koronavírus?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan szidjátok a magyar egészségügyet. Viszont nem hinném, hogy a román sokkal jobb lenne. Az elvileg hiteles oldal szerint Olaszországban 1266/1439 a meggyógyultak és a halottak száma. Az összes eset 17660. Romániában 102 esetből 6 gyógyulás 0 halállal. Ha nem nézzük a fertőzötteket csak az elhunytak és a gyógyultak arányát akkor Románia jól áll hiszen nem halt meg senki de hatan meggyógyultak. Olaszországban meg meghalt majdnem annyi ember mint meggyógyult. Tudom, hogy ott a legmagasabb ez az arány. De akkor mit érdemes nézni? A meggyógyultak/a halottak arányát? Az mindenhol eltér, kivéve ahol 0 a halott és csak meggyógyultak vannak vagy csak egy akár. Ha itthon elkapja valaki milyen esélyei vannak? Tudom, hogy ez mindenkinél eltér de az olaszországi vagy a romániai példát nézzük?

2020. márc. 14. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Értem az aggodalmadat, de nem. Ehhez a kérdéshez tartozik. Kérlek ne itt ventillálj. Írj ki rá egy saját kérdést!

A covid19 fontos annyira, hogy ne trollkodja szét senki szemelyes problémáira való tereléssel.

Inkább nézd meg ezt; https://www.youtube.com/watch?v=Hks6Nq7g6P4

2020. márc. 15. 03:06
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
És ha az egyik halott a barátod vagy ismerősöd lenne? Vagy ne adj Isten rokonod? ... Túl sok filmet néztél nem a valóságban élsz.
2020. márc. 16. 16:07
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Zállatorvos tenykeg jókat mond. Érdemes megnézni!
2020. márc. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!